Over mij

Hi. Mijn naam is Natasja Kuipers.

Ik ben een Waterman geboren in 1970 te Amsterdam. Ik ben getrouwd met mijn soulmate en woon in een twee-onder-een-kap in Heiloo. Happy life dus. Maar dat was niet altijd zo. Lees vooral verder.

Mijn achtergrond

Op mijn 26e kreeg ik een burn-out met diverse klachten als oververmoeidheid, depressie, (straat)angst, hyperventilatie, een eetstoornis en een sociale fobie. Daarnaast had ik een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Een hel toen ik er midden in zat, een groot geschenk toen ik er weer uit kwam. Daarnaast heb ik lange tijd met een Prikkelbare Darm (PDS) gelopen.

Wat motiveert me?

Ik heb een enorme drive om mijn emotionele blokkades op te ruimen. Meer dan de meeste mensen, besef ik me. Hierdoor heb ik een hoop onverwerkte ervaringen kunnen loslaten en mezelf kunnen bevrijden van pijnlijke emoties. Die drive gebruik ik nu om jou te helpen. Omdat ik écht weet wat het is om aan de andere kant te zitten. En omdat ik echt weet dat het anders kan.

Why I love astrology

Alles is astrologie. Ons hele leven staat onder invloed van de planetaire sferen. Of we dat nu in de gaten hebben of niet. Astrologie heeft me enorm veel inzicht gegeven in wie ik ben en waarom ik tegen bepaalde patronen opliep. Maar ook: the bigger picture. We zijn meer dan ons lichaam, onze geest en onze emoties. We zijn een Ziel met een missie. En verbonden door één groot energieveld.

Energy & intuïtion

Het mooie van het opruimen van oude emoties en vastgeroeste patronen is dat je ruimte vrij maakt voor iets anders. Bij mij zijn kwaliteiten naar boven gekomen zoals helderwetendheid en heldervoelendheid (wat op zich niet bijzonder is want iedereen heeft deze kwaliteiten in zich). En dat terwijl ik van nature juist heel analytisch en kennisgericht ben.

Mijn strategie

Ik geloof sterk in jouw eigen kracht. Je bent geboren met alle antwoorden die voor jou van belang zijn. Dat is op celniveau opgeslagen. Je hoeft ‘alleen maar’ te weten hoe je er komt. Ik help je om je negatieve gedachtepatronen om te zetten naar positieve zodat je daarna zelf verder kunt.


VRAGEN? PLAN EEN GRATIS TRANSFORMATIESESSIE MET MIJ


WIL JE MEER WETEN OVER MIJN LEVEN? VOLG MIJ OP INSTAGRAM!

Opleidingen

Ik houd mijn kennis op niveau door me regelmatig te scholen op het gebied van astrologie, persoonlijke groei en intuïtie. Mijn belangrijkste opleidingen zijn:

  • Training Spirituele astrologie (3 jaar)
  • Opleiding Esoterisch therapeut (2 jaar)
  • Training Loopbaan en astrologie (6 maanden)
  • Reiki I en II
  • Astrologieopleiding Jupiter (5 jaar)
  • HBO Boekhandel & uitgeverij

Ik ben aangesloten bij CAT en werk met een klachtenprocedure.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil jij op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van mijn blogs, kortingen, gratis healings en nieuw aanbod?

Schrijf je dan snel in en mijn tips vallen bij jou in de mailbox!