Boeken

Onderstaande boeken kun je bij mij in de praktijk kopen of via de link bestellen.

Astrologische inzichtkaarten

De veertig inzichtkaarten in deze set zijn gebaseerd op de tien planeten die in de astrologie worden gebruikt, van de Zon tot en met Pluto. Iedere planeet wordt geduid in de vier elementen. De kaarten geven inzicht in situaties op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties en gezondheid. Ze geven vooral aan wat je kunt doen om negatieve situaties naar positieve om te buigen. Naast het trekken van de kaart en het lezen en interpreteren van de betekenis word je gestimuleerd oefeningen te doen die betrekking hebben op het thema van de kaart.

€ 12,00 | 2012 | Bestellen (Bol.com)



Astrologiewerkboek

Het Astrologiewerkboek is een must have voor iedereen die genoeg heeft van oppervlakkige cadeauboekjes over sterrenbeelden of veel te diepgaande astrologische handboeken. Dit boek heeft dan ook meer het karakter van een werkboek: bomvol levendige voorbeelden en praktische oefeningen, die alle onderdelen van de geboortehoroscoop stap voor stap behandelen. Gaandeweg krijg je niet alleen meer inzicht in de wondere en spannende wereld van de astrologie, maar ook in jezelf. Het Astrologiewerkboek is een prachtig instrument om jezelf (of anderen) letterlijk in kaart te brengen!

€ 7,90 | 2010 | Bestellen (Bol.com)

Horoscooptekening nodig? Ga naar astro.com en kies in het menu Gratis horoscopen, Horoscooptekening, Ascendant (eerst inloggen!).


Het Horoscoopboekje; dit staat in de sterren over je kind

Wat zeggen de sterren over je kind? Hoe bepalend is het voor zijn of haar karakter, het gevoelsleven. En, hoe ga je daar als ouder mee om? Over hoe je kind zich het lekkerst voelt, over de interactie met broertjes en zusjes, maar ook over zijn of haar favoriete speelgoed, kleuren en hobby's. Boordevol praktische opvoedtips en leuke wetenswaardigheden.

€ 5,00 | 2007 | Bestellen (Bol.com)

Wil je op de hoogte blijven?

Wil jij op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van mijn blogs, kortingen, gratis healings en nieuw aanbod?

Schrijf je dan snel in en mijn tips vallen bij jou in de mailbox!