De Midlife Shift: sprong naar je Zielsmissie

De Midlifefase (zo tussen de 37 en 49 jaar) betekent voor veel vrouwen dat ze vastlopen. Niet iedereen komt in een vette crisis terecht, maar er is op z'n minst één probleem waarmee je echt niet verder kunt leven.


Bijvoorbeeld fysieke klachten die maar niet overgaan, onzekerheid over jezelf of een relatie die niet lekker loopt. En eigenlijk loop je hier al jaren tegenaan maar je hebt het lange tijd genegeerd. Of je hebt er van alles aan gedaan maar niets heeft echt gewerkt. En nu zit je met de handen in je haar. Want je oude trucjes (lees: gewoonten) werken niet meer. Hoe nu verder?

Puberteit

Wat veel vrouwen zich niet realiseren is dat ze afstevenen op een shift in bewustzijn. De midlife is na je puberteit wellicht je belangrijkste levensfase. Hier kun je een megatransformatie maken als je de midlifehandschoen tenminste oppakt. Waarom is deze fase zo belangrijk?

Omgeving

Problemen die je in je midlifefase tegenkomt zijn terug te voeren op je kindertijd. Hier is de basis gelegd voor wie je nu bent, hoe je denkt, hoe je voelt en welke overtuigingen, standaarden en waarden je hebt meegekregen. Je hebt je (noodzakelijkerwijs) moeten aanpassen aan je omgeving en daarmee ben je als het ware die omgeving geworden. Deze patronen herhalen zich tot je ongeveer op de helft van je leven zit. En dan begint er iets te knagen.

Je maakt een quantumsprong naar je essentie

Persoonlijkheid

Waar je tegenaan loopt is namelijk dat je je al die tijd hebt aangepast. Daar waar het niet lekker loopt in je leven, daar ben je nog niet helemaal 'jezelf'. Je denkt wel dat je die persoon bent want zo loop je namelijk al een tijdje rond. Maar in feite zijn het overtuigingen die je je eigen hebt gemaakt maar die niet werkelijk bij je passen. De helft van je leven is de periode dat je weer de weg naar binnen gaat. Was je tot die tijd vooral met de buitenwereld bezig - zoals werk, kinderen, trouwen en vriendschappen - nu ga je terug naar wie je werkelijk bent. En wie je bent is niet de persoonlijkheid (Ego) die zich heeft aangepast. Het is de Ziel die met een reden naar aarde is gekomen. Dat is wie je werkelijk bent!

Download hier mijn GRATIS e-book als je meer wilt weten over de midlifefase>>

Zielsmissie

Rond je midlife ga je je Zielsmissie weer leven. Je maakt een quantumsprong naar je essentie. Je gaat zien waar je stuk loopt en welke overtuigingen uit je jeugd niet meer de jouwe zijn. Je trekt als het ware je oude jas uit om een nieuwe aan te trekken die veel beter zit. Alleen: je zit even een tijd zonder jas. En dat is eng, koud en voelt kwetsbaar. Voor veel vrouwen is dat een reden om die oude jas weer uit de prullenbak te vissen. Niet doen! Want daarmee maak je niet de shift in bewustzijn die nodig is om je Zielsmissie te leven. Het is belangrijk dat je dan juist doorpakt, ook al voelt dat oncomfortabel en ongemakkelijk. En ook al is dat lastig voor je omgeving.

Die verandering moet echt van binnenuit komen

En nu?

Het is eigenlijk heel simpel: besteed geen aandacht meer aan dat wat niet bij je past. Maar realiseer je wel dat jij degene bent die de verandering moet maken. Als je verwacht dat je omgeving dat voor je doet (of je juichend aanmoedigt), dan kom je bedrogen uit. Die verandering moet echt van binnenuit komen. Je moet contact hebben met je gevoel, met je hart en met die zachte stem van de Ziel. Dan kun je veranderingen maken en weten welke richting je op moet. Dan maak je werkelijk die shift in bewustzijn en zul je een leven hebben waarbij je iedere dag met een glimlach opstaat.

Wil jij die shift in bewustzijn maken? Meld je aan bij de Facebookgroep De Midlife Shift>>

Hulp nodig bij je midlife? Lees meer over het programma 'Hef je emotionele blokkades op'>>Mijn naam is Natasja Kuipers. Ik begeleid spirituele vrouwen in de midlifefase die het gevoel hebben vast te lopen. Ik help ze om zichzelf weer op de eerste plaats te zetten zodat ze zonder belemmering hun levensdoel volgen en zich weer gelukkig en geïnspireerd voelen.


Kun jij wel wat flow gebruiken?

Schrijf je in voor een GRATIS healing op afstand. Een slimme en gemakkelijke manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken!

JA, IK WIL EEN GRATIS HEALING!

Gratis Transformatiesessie

Waar zit jouw sterkste weerstand maar ook je grootste uitdaging? Nieuwsgierig?

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN!

Laatste Blog Artikelen

Wil je op de hoogte blijven?

Wil jij op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van mijn blogs, kortingen, gratis healings en nieuw aanbod?

Schrijf je dan snel in en mijn tips vallen bij jou in de mailbox!