Mijn afscheidsbrief

Beste (ex-)klant, lezer, bezoeker, geïnteresseerde,


Per 1 januari 2018 stop ik met mijn werkzaamheden als astrologe, coach en healer. In de laatste jaren is er steeds meer werk bij gekomen om klanten aan te trekken. Ook zijn er meer en meer coaches en therapeuten op de markt gekomen. Hierdoor heb ik steeds meer nevenactiviteiten moeten doen maar het aantal klanten is er helaas niet door gegroeid. Met pijn in mijn hart heb ik daarom besloten om na 15 jaar het roer om te gooien. Dat is geen makkelijke beslissing geweest, maar het is tijd voor een nieuwe weg.

De afgelopen jaren heb ik met heel veel liefde, inspiratie en motivatie gewerkt. Ik ben dankbaar voor het fantastische werk dat ik heb mogen doen. Vooral astrologie is daarbij mijn middel geweest om andere mensen inzicht te geven en verder te helpen in hun ontwikkeling. Astrologie zal ook altijd onderdeel blijven van wie ik ben.

Ook ben ik zelf persoonlijk enorm gegroeid door dit werk. Ik heb ontzettend veel inzicht gekregen in de werking van de menselijke psyche door de vele voorbeelden van klanten uit mijn praktijk. Mijn klanten zijn ook mijn leraren geweest en een spiegel waarin ik kon kijken en van kon leren. Veel van mijn klanten voelden als vrienden met wie ik een diepgaand en boeiend (maar wel professioneel) gesprek had. Daar heb ik altijd van genoten.

Ik heb in de afgelopen jaren samengewerkt met fantastische mensen in de vorm van workshops en cursussen, schrijven voor bladen en tv-werk. Ik zie het nog steeds als een voorrecht dat ik het Astrologiewerkboek en de Astrologische inzichtkaarten heb mogen uitgeven. Het was een prachtig proces om dit te maken en ik ben nog steeds trots op het resultaat.

Ik wil daarom iedereen bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. Ook de mensen die al jaren trouw mijn nieuwsbrief lezen en iedereen die interesse heeft getoond in mijn werk. Ik ga jullie missen!

En nu?

Misschien ben je benieuwd wat ik nu ga doen. Ik heb besloten een stapje terug te doen en parttime te gaan werken. Zo heb ik meer tijd, rust en ruimte voor mijn eigen ontwikkeling en de dingen die ik belangrijk vind. Ik deel mijn persoonlijke en spirituele groei op mijn nieuwe blog www.littleawakenings.nl. Mijn Facebookpagina zal binnenkort veranderd worden in Little Awakenings. Daar en op Instagram word je op de hoogte gehouden van mijn nieuwste blogs.

Wellicht komen we elkaar nog eens tegen!Met warme groet,

Kun jij wel wat flow gebruiken?

Schrijf je in voor een GRATIS healing op afstand. Een slimme en gemakkelijke manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken!

JA, IK WIL EEN GRATIS HEALING!

Gratis Transformatiesessie

Waar zit jouw sterkste weerstand maar ook je grootste uitdaging? Nieuwsgierig?

PLAN EEN GRATIS SESSIE IN!

Laatste Blog Artikelen

Wil je op de hoogte blijven?

Wil jij op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van mijn blogs, kortingen, gratis healings en nieuw aanbod?

Schrijf je dan snel in en mijn tips vallen bij jou in de mailbox!